Logo Powerline

Zonnepanelen

Op hellende & platte daken

Zonnepanelen om energie op te wekken

In groene energie investeren? Dat doet aan zonnepanelen denken! Ze zijn niet alleen eenvoudig op zowel hellende als platte daken te plaatsen, maar ook combineerbaar met een thuisbatterij en/of omvormer.

Zelf zweer ik bij het merk SMA, al kan u evengoed een offerte voor installaties van een ander A-merk aanvragen. Ik licht graag toe welke panelen het beste bij uw dakconstructie passen en hoe u ze ten volle kan benutten.

Een gunstige positie tegenover de baan van de zon is bijvoorbeeld essentieel.

X-Roof- en X-tile-zonnepanelen

Nieuw: Wevolt-zonnepanelen van Wienerberger

Sinds kort plaats ik Wevolt-zonnepanelen van Wienerberger. Daarmee kan u de voordelen van een mooi dak en zonne-energie moeiteloos combineren.

U heeft de keuze uit X-Roof- en X-Tile-zonnepanelen. X-Roof is een volledig dakvervangend systeem met geïntegreerde zonnepanelen in het dakvlak. X-Tile-zonnepanelen worden dan weer aangevuld door keramische dakpannen.

Voor welke optie u ook gaat, de Wevolt-lijn werd zodanig ontworpen om aan de recentste energienormen (BEN-eisen) te voldoen. Aarzel niet om mij te contacteren als u bijkomende inlichtingen wenst.

Zonne-energie opslaan wordt kinderspel

Kosten besparen? Koop een thuisbatterij!

Zonnepanelen zijn enerzijds milieuvriendelijk, omdat ze zonne-energie naar elektriciteit omzetten. Anderzijds kan u er op lange termijn kosten mee besparen.

Stijgende energieprijzen zullen nagenoeg geen invloed op uw factuur hebben, zeker niet met een thuisbatterij erbij. Klaar om de sprong te wagen en voor een natuurlijke energiebron te kiezen? Powerline staat voor u paraat!

Zonnepanelen (incl. thuisbatterij) laten plaatsen?

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!